Ons verhaal

Ons verhaal

Welkom in ons verhaal. Net zoals bij Balthazar, de eenzaamste ezel ooit, is ook ons verhaal er één van loslaten en doorgaan…  

In 2005 liepen twee muziekliefhebbers elkaar tegen het lijf op de festivalweide van Pukkelpop: een volbloed Limburgse uit Zonhoven en een stadsjongen. Het leven had het rugzakje van beiden al goed gevuld. Het klikte en van het één kwam het ander.  Ze woonden vijf jaren samen in ’t Stad.  “Ooit begin ik een bed & breakfast …”, zei de stadsjongen, “…in het buitenland of zo…”

Maar het Limburgs bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2010 kochten we een klein oud huisje in Zonhoven en kwam onze zoon, Matthieu er bij. De stadsjongen liet het drukke stadsleven voor wat het was en tekende voor levenslange plattelandsvakantie. Vanaf 2012 volgde een periode van slopen, bouwen, verbouwen en opbouwen en in het voorjaar van 2015 konden we opnieuw naar onze stek verhuizen.  

Na een verre reis in 2016 en een huwelijk -dat was er nog niet van gekomen- in 2017, begonnen we traag maar gestaag aan de afwerking van de bed & breakfast die ooit wel zou openen…

En ooit is nu. En net zoals Balthazar nieuwsgierig op zoek is gegaan naar ooit, kijken wij nieuwsgierig uit naar jullie komst! Onze kippen Yvette, Odette en Vedette zijn er al, uw garantie voor kakelverse eitjes bij het ontbijt. Eerdaags komen ook Balthazar en zijn vrienden bij ons wonen.

De dieren, de fijne belevingstuin, het gratis baby-bedje en het extra zetelbed op de kamer, de pipowagen, … maken van onze Bed & Breakfast een ideale bestemming voor gezinnen.   

In alles wat we doen, stellen wij drie waarden voorop: comfort, eerlijk (en als het even kan lokaal) en gastvrij, waarbij gastvrijheid en privacy voor ons twee kanten zijn van dezelfde medaille.

We starten, maar ons verhaal is nog lang niet af. De bijkomende kamers, de mogelijkheid om ’s avonds bij ons te blijven eten of afspraken met de leukste culinaire adresjes in de buurt, … het zijn maar enkele hoofdstukken verder in ons verhaal. 

We nodigen je uit om er mee aan te komen schrijven!