Enkele afspraken

Enkele afspraken

Laat ons vooral gewoon doen. Simpel, met niet te veel regels.

Je komt allicht om te rusten en te ontspannen, (je) kinderen komen meestal om te ravotten en zich uit te leven. Dat gaat hand in hand, als gewone omgangsregels gerespecteerd worden, zoals we ze allemaal graag hebben.

Verder gelden enkele afspraken zoals dat bij de meeste logiesverstrekkers het geval is. Door in te checken, ga je akkoord met deze afspraken.

Reservatie

Informatieve vragen en reservaties kunnen telefonisch en per mail.

Je reservatie is evenwel pas definitief na een mail van ons, met vermelding van datum, kamer, verblijfsperiode en prijs.

Betaling

Graag contant, bij het uitchecken. Wij hebben geen betaalautomaat. Betalen via mobiele app is eventueel een optie.

In en Uit

Omdat we beiden ook voltijds werken, is onze standaard check-in vanaf 16.00 uur en check- out (op weekdagen) vóór 10.00 uur. We weten echter hoe we zelf zijn als we eens weg kunnen, dus afwijkingen hierop kunnen zeker afgesproken worden. We weten dan graag bij benadering het uur van aankomst, zodat we klaar staan om je met open armen en een welkomstdrankje te ontvangen. Bagage kan de dag van het uitchecken veilig bij ons in bewaring gelaten worden, zodat je ook de laatste dag volop van je verblijf en de omgeving kan genieten.

Ontbijten

 … is ’s ochtends altijd een goed idee! We spreken de avond ervoor wel af hoe laat jullie dat het liefst doen.

Huisdieren

Hoewel dieren een deel van ons concept zijn, kunnen we om hygiënische redenen geen huisdieren in de B&B toelaten.

Internet

Internet is gratis beschikbaar in de B&B. Surf evenwel niet op verboden sites. Bij vaststellingen van internet-illegaliteit zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaard worden en zal niet geaarzeld worden hiervan aangifte te doen.  Laat hierover geen onduidelijkheid zijn.

TV

Voor televisie werken we momenteel met Proximus. We namen nogal wat (kinderanimatie)films en series op. Je kan die gerust bekijken, maar wis ze alsjeblief niet! Onze zoon Matthieu en de volgende gasten zullen je dankbaar zijn.

Roken

Niet doen. Gaat roken voor jou echter samen met ontspannen en genieten, vraag dan een asbak en doe het gezellig buiten, zonder de andere gasten hiermee te storen.  

Verantwoordelijkheid en schade

Voor verlies, ongeluk, persoonlijke blessures, medische kosten, schade aan goederen of personen, veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik, dragen noch aanvaarden wij enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor gebruik van de speeltoestellen of bezoek aan de dieren door kinderen zonder toezicht van een ouder. De speeltoestellen zijn louter geschikt voor recreatief gebruik onder toezicht. Deze afstand van verantwoordelijkheid betekent eveneens  dat je zelf je kamer goed dient te sluiten, en geen persoonlijke bezittingen in de gemeenschappelijke ruimte, het terras of de tuin achterlaat.  Anderzijds spreekt het voor zich dat wij een degelijke aansprakelijkheidsverzekering zijn aangegaan opdat jouw leed vergoed wordt wanneer wij daarvoor wel aansprakelijk zouden zijn. 

Persoonsgegevens

Je gaf ons je naam, telefoonnummer en (email-)adres door. Die gegevens bewaren we enkel en alleen voor het bijhouden van het door Toerisme Vlaanderen verplichte register en eventueel om je via mail op de hoogte te houden van acties en nieuwtjes.